PVM Makelaardij is dé aankoopmakelaar in de regio

Waarom PVM Makelaardij als uw aankoopmakelaar?

Wij zijn als enige makelaar in de regio gespecialiseerd in begeleiding bij de aankoop van woningen. Dat doen we in opdracht van u, onze klant. Wij zijn actief in een grote regio, in het gebied dat globaal ligt tussen Tilburg, 's-Hertogenbosch, Oss en Eindhoven kennen wij de markt als geen ander.

PVM Makelaardij begeleidt geen verkoop van woningen. Daardoor kunnen wij volledig onafhankelijk en ongekleurd adviseren bij de aankoop van uw woning. Samen met u zetten wij de uitgangspunten voor uw gewenste huis op een rij, zodat u een goed beeld krijgt van wat u precies wilt. Tijdens het hele aankoopproces staan we u met raad en daad terzijde!

Wij zijn er op gericht om voor u de laagst mogelijke aankoopprijs te behalen.

PVM laat elke woning die wij aankopen eerst bouwkundig keuren. Hierdoor weet u zeker dat u geen kat in de zak aanschaft of niet onverwachts met hoge kosten wordt geconfronteerd.

Wij houden u tijdens het gehele zoek- een aankoopproces goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. In uw eigen, interactieve, digitale dossier heeft u steeds inzage in de handelingen die wij verrichten, zodat u precies ziet wat wij voor u doen